Dita i saviesa

Està bé estar inquiet. Tot i que la seva parella ha estat fent això al llarg d'anys, van tenir la primera vegada parlant malament. Sigui sincer i digui-li a la seva parella que se sent una mica desitjós i que segurament ho comprendran.

Morbosa i espurnejant noia de l'est

Quan una parella s'enamora, tots dos volen edificar una vida junts i almenys que pensen en aquell moment o almenys al que menys importància li donen és a la diferència de credos religiosos que tots dos puguin professar.

Deixa que els meus pits es freguin contra el teu tors

Sóc l'Anna, una acompanyant ideal. A l'acovardiu sóc una dona implicadíssima, femenina a l'extrem, apassionada i amant del bon sexe.

No conquerir UNA dona no vol dir que no puguem conquerir LA dona

En un cas així estem davant d'un bon rostit. Tens gana? Els malentesos, batalles d'egos i mals rotllos normalment de vegades succeeixen. Començar una conversa per WhatsApp després d'una discussió necessita intentar tancar ja abans la porta que va propiciar el mal. O sigui, guarir les ferides.

El sexe difícilment es tracta només de sexe, shirley maclaine

Considerem que aquest article té veritats al marge que no poden ser negades, malgrat el to que hem fet servir. Ha d'incitar a la reflexió als qui es plantegen com a problema una cosa que és una realitat: la indefectible naturalesa poligàmica de l'home.

posts anteriors