Alguna vegada has desitjat que alguna cosa fos diferent als teus trets facials?

Pot haver-hi amor si un sol s'afavoreix i l'altre queda desprotegit d'aquest sabor dolç de cada vida, separat d'aquest ésser quan se'n va a un altre ambient on podrà estar en pau i desitjant tornar aquella persona que tant estima.

El joc de taula de preguntes compromeses

Estableix una fita superior. Escull una meta que et repta a treure el teu millor jo ia assolir el teu exercici màxim. Que et repti, t'estimuli i et desafiï a donar la teva millor versió i fer aquesta milla extra cada dia.

L'orgasme al llarg d'actes sexuals com donar o rebre sexe oral, sexe anal, relacions sexuals

Els motors arribaven a la nau desmuntats, perquè per poder acoblar-los i poder fer reparacions o bé substitucions de peces, es va posar un pontegrua elèctric. La més gran del comburent es guardava en cinc dipòsits subterranis de ferro situats a l'exterior de la nau.

Agenollar-se de la gatzoneta

Baixa a recollir el convidat. T'estimo lluna, passi el que passi mai ho oblidis Sortir del seu paper en aquell instant i amb un altre petó em va acomiadar. Seria l'última vegada que podia deixar el seu rol, ja que davant de l'invitat calia ser exageradament respectuós mentre també entrava al joc.

Així afirmen que sóc els homes que han tingut la sort de compartir la meva acovardiment

L'ego tot s'ho pren de debò. L'ego no té cap sentit de l'humor. Així mateix, l'humor és un senyal clar d'un elevat nivell de consciència. L'absència d'amor és el senyal de ser esclau i pres de l'ego.

posts anteriors