Un cos perfecte, tonificat i definit, que quererás acariciar sense parar

En un elevat percentatge dels casos, són dones que han crescut amb un complex d'inferioritat patològic, en ambients en els quals pràcticament sempre han estat sotmeses a el poder d'un home (amb progenitors de vegades brutals) i en els quals no tenien ni la ocasió més ínfima d'exercir els seus drets.

La ignorància és el nombre assassí de el matrimoni

És una llei de la física, tota acció té una reacció i d'un sol eix, l'egoisme per la qual cosa se suposa és teu, ja sigui el teu temps, la teva música, el teu menjar, els teus gustos, les teves necessitats o una simple reunió amb la teva mare.

El metge em va advertir que no podia sostenir relacions sexuals al llarg d'un mes

El sexe ha acabat, i han estat embolicats en els braços de l'altre. Ara és el moment de netejar-se i preparar-se per anar al llit o preparar-se pel dia si ha tingut un tant de sexe matinal especialment tòrrid.

Sexual i emocionalment, acostumem a ser significativament més simples

Un altre procediment, una mica més incruent, però igualment efectiu, és que quan l'home comenci a perdre el control del seu ejaculació, la dona li estrenyi intensament el cap de l'penis, amb la qual cosa es provocarà un reflux de l'semen i la detenció de l'clímax .

Finalment, comença el joc previ, què fas?

Aprèn a fer servir els seus mateixos arguments en situacions semblants. Empléalos per dir-li que no, encara que després ofereixis una solució alternativa. D'aquesta manera s'entén que per a tu així mateix és simple actuar com, més que no ho fas. Ensenya-li a ser més flexible.

Posts següents
posts anteriors