La segona regla a considerar és aquella que fa referència al poder de la insinuació

Les tradicions orientals ancestrals coneixen que l'origen de l'humà és galàctic. Ets un microcosmos en un macrocosmos. Les investigacions científiques modernes sobre fractals certifiquen amb claredat la veracitat d'un antic postulat que diu així.

Les barres separadores de cames també podrien tenir cabuda al teu guarda-roba de joguines íntimes

Una psique que s'aferra, amb aferraments, és impossible que aconseguisca la plenitud…..mai t'has d'aferrar a res, ni tan sols a qui estimes, en fer-ho destrosses de manera immediata a l'amor mateix a l'aferrat.

Desig sexual inhibit

Hi ha zones especialment fràgils, com són la corresponent al plexe solar (la boca de l'estómac) i la corresponent als ovaris i l'hepàtica; en qualsevol la prudència és la norma a continuar.

La temptació d'ocultar-se i ser un altre

Afortunadament, els inconvenients d'erecció s'han estudiat a fons, de manera que el dia d'avui coneixem les diferents fases per les quals cursa i, sobretot, les manifestacions inicials, que són fonamentals per identificar de manera primerenca l'inconvenient i tractar-lo a temps.

Que aquesta mirada et banyi

L'home se situa tan lluny com sigui possible de la vora del llit mentre que sosté les plantes dels seus peus en contacte amb el pis per a l'estabilitat. La dona s'asseu a la falda, mirant cap a la seva amant, i embolica les cames al voltant de l'esquena baixa.

Posts següents
posts anteriors