Cada cosa al seu lloc

El rànquing de connectivitat per internet de 148 països revela que les nacions més connectades de l'planeta són no hi ha molta sorpresa aquí Finlàndia (1), Singapur (2), Suècia (3), Holanda (4), Noruega (5), Suïssa ( 6), Estats Units (7), Hong Kong (8), R. Unit (9) i Corea de l'S. (10).

Cullerades, proteïna en pols a base d'arròs veure apèndix c

Planifiqui mentalment vies d'escapament per a preguntes compromeses, Què i Com dir els elements principals de la xerrada, Què vol dir i què obviar, ... És millor pecar per previsor al fet que li desconcertin abordant un tema incòmode.

Et presenta als seus amics

Mai es repeteix massa: prohibida la penetració brutal. Això pot provocar petits talls o bé hemorràgies. No dubtis en informar a la teva parella si sents alguna molèstia. Hi ha risc de transmissió de malalties de transmissió sexual.

La separació ... aquí hi ha els turments de l'avern

Quan vaig conèixer a Patrick, tenia vint anys i treballava com a ballarina exòtica en un cabaret, no lluny de la refineria on treballava com a enginyer, aquí a la ciutat de San Francisco. Era un home petit però intel·ligent.

Greu 1 8090 per cent 8090 per cent 50 per cent

Així és, per aquest motiu parlo de malaptesa. Malaptesa per ignorància i excés d'ego. Això és el que ens limita. Per això, no apreciar, ni tan sols a nosaltres mateixos, és el més adequat. Però no et paris aquí. Hi ha un camí, el camí beat, que pot apropar-te a l'entesa ia saber existir.

Posts següents
posts anteriors